DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

25 januari , 2007

GENT – Jonge vrouw valt uit raam Gents studentenkot

Filed under: Uncategorized — donviona @ 12:37 pm

Een 26-jarige vrouw is donderdagmorgen uit het raam gevallen van een studentenkot in Gent toen ze probeerde te vluchten voor de brand die er was uitgebroken.
De vrouw werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, maar is momenteel aan de betere hand.De brand brak uit rond 9.30 uur in een van acht studio’s in een rijwoning aan de Rasphuisstraat.
Het vuur ontstond door een kortsluiting in de televisie of een probleem met de contactdoos, stelt de brandweer-deskundige. In de studio sliepen een 26-jarige vrouw en een 23-jarige man. De jongeman werd wakker door de rookontwikkeling en kon via het raam naar het dak van de woning klimmen.De vrouw probeerde dat ook, maar viel van de tweede verdieping naar beneden. Ze liep ernstige breuken en een hoofdwonde op. Ze werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, maar is nu aan de betere hand. De zes andere bewoners van de in koten onderverdeelde woning konden het huis tijdig verlaten. Twee van hen werden wel voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (bron: belga)

Reactie : Eens temeer word duidelijk dat één en ander niet pluis is met sommige koten…ondanks de controles ontsnappen steeds weer uitbaters aan de regelgeving … en zien enkel hun profijt.

Don Viona

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: