DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

30 april , 2007

Gezocht – Annick van Uytsel

Filed under: Annick Van Uytsel,child focus,Onrustwekkende verdwijning — donviona @ 8:05 pm

Intense zoektocht levert voorlopig niets op.
De zoektocht naar Annick van Uytsel, het meisjes dat zaterdagmorgen verdween, heeft ook vandaag maandag niets opgeleverd.Vandaag is de hele dag intensief gezocht naar Annick Van Uytsel. Child Focus heeft in alle Belgische stations affiches verspreid met haar foto.
In het gerechtsgebouw van Leuven was er crisisoverleg tussen politie, parket en Child Focus.
De politie heeft ook versterking gekregen. ‘We zoeken verder op verschillende sporen’, zegt de Leuvense parketwoordvoerder Patrick Vits. ‘We zoeken naar het meisje zelf, naar haar fiets en we hebben ook haar gsm-verkeer verder bekeken.’ Op het terrein werden twee plaaten extra onderzocht: een moerasgebied in Diest, het Webbekoms Broek, en het afrittencomplex van de E314 in Halen. De twee zones zijn vastgelegd op basis van de gebruikelijke reisroutes van het meisje en het laatste gsm-verkeer.
Een 20-tal agenten van de lokale politie van Diest en een 50-tal agenten van de federale politie kregen versterking van vrijwilligers van de jeugdbeweging. Om 18 uur werd de zoekactie stopgezet, zonder tastbaar spoor naar het meisje. Politie, parket en onderzoeksrechter zullen opnieuw samenzitten om te kijken hoe het verder moet. Het 18-jarig meisje uit Kaggevinne bij Diest verdween zaterdagmorgen na een fuif. Sindsdien gaf ze geen teken van leven meer. ‘Ze ging samen met twee vriendinnen naar een fuif in de Gildezaal van Schaffen’, vertelt haar vader Eddy. Annick voelde zich echter niet lekker. ‘Rond vier uur besloot ze met twee vriendinnen weer naar huis te fietsen. De wegen van de meisjes scheidden langs de spoorweg in Schaffen. Een half uurtje erna heeft ze per sms nog contact opgenomen met haar vriend. Die was op de grote bijeenkomst van de scouts in Brussel.’ In die sms zegt ze dat ze zich niet te best voelt en naar huis gaat. Sindsdien heeft niemand nog iets van haar gehoord. Van aan de spoorweg tot aan het huis van haar ouders is het nog een tweetal kilometer. Zaterdagochtend merkten de ouders van Annick dat hun dochter niet was thuisgekomen. Om 6.30 uur probeerde haar moeder Annick te bereiken. ‘Haar gsm ging over, maar er werd niet opgenomen. Toen ik even later opnieuw probeerde te bellen, stond het toestel uit’, zegt moeder Martine.
Het signaal van haar gsm werd het laatst opgepikt door de gsm-mast op het industrieterrein van Webbekom. Dat Annick wegliep van huis, lijkt uitgesloten. Volgens vrienden en familie was ze zeer gelukkig. ‘Ze had een vriendje dat ze graag zag, had veel vriendinnen bij de Katholieke Studerende Jeugd (KSJ) en studeerde Mode aan de Ham in Mechelen.

Reactie: Wat deze ouders moeten voelen is niet in teschatten.. daarom is ook iedere informatie welkom ; kontakteer ” Child-Focus ” op N° : 110 of de politie op N°101

Don Viona

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: