DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

1 mei , 2007

GENT – Autobestuurder klemgereden na wilde achtervolging

Filed under: achtervolging,Drugs,E17,mehmet,Politie,rijbewijs — donviona @ 6:33 pm

– Het parket van Dendermonde heeft na een wilde achtervolging het rijbewijs ingetrokken en de wagen in beslag genomen van een 32-jarige man uit Gent.

De man kon in Lokeren klemgereden worden, nadat hij een controle op de E17 voorbijsnelde en met verschillende verkeersovertredingen de politie wou afschudden.
De Gentse verkeerspolitie wou maandagnacht de man in een Volkswagen Golf controleren op de parking van de E17 in Kalken. De bestuurder reed plots aan hoge snelheid weg.
Tijdens een spectaculaire achtervolging negeerde hij alle verkeersregels, zegt het parket van Dendermonde. Hij reed op de pechstrook, haalde rechts in en bracht andere weggebruikers op de E17 in gevaar.
Nadat hij de snelweg verliet negeerde hij ook rode lichten en reed hij in een verboden rijrichting. De politie kon de bestuurder uiteindelijk klemrijden in Lokeren.
In de wagen van de man, Mehmet C. uit Gent, werden kleine hoeveelheden hard- en softdrugs gevonden. Het voertuig was niet ingeschreven en niet verzekerd. Het parket liet zijn rijbewijs intrekken. De wagen werd in beslag genomen met het oog op een verbeurdverklaring door de politierechtbank in Dendermonde.
(Bron:belga)

Reactie: Ja dit lijkt een duidelijke zaak, drugs, en niks in orde…en nu geen rijbewijs meer ook.
Maar dat zal dit soort kereltjes niet beletten om terug de baan op tegaan… wat hebben ze teverliezen ?? Enkele dagen cel als het heel slecht gaat, maar meestal eindigd dit met een fikse boete en een donder preek… Maar terug gaat men de naam gaan verdoezelen ( Mehmet C. ???? ) … Als het is wat ik denk… vind ik het totaal ongepast…. dit is een openbare aangelegenheid en ieder heeft het recht teweten wie de criminelen zijn…privacy is hier niet van toepassing mijn inziens…

Don Viona

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: