DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

1 mei , 2007

GEZOCHT – Emotionele oproep van Annick’s Moeder

Filed under: Annick Van Uytsel,Onrustwekkende verdwijning,schaffen — donviona @ 7:05 pm

SCHAFFEN – Op het politiecommissariaat van Diest hebben de ouders van de verdwenen Annick Van Uytsel, Eddy en Martine Van Uytsel, dinsdagavond de pers toegesproken.
Een geëmotioneerde moeder las een brief aan haar dochter voor waarin ze zei hoe ongerust de familie is.
‘We hebben zoveel vragen over wat je is overkomen en vragen iedereen die iets gezien of gehoord heeft over Annick, haar fiets of tas met spullen contact op te nemen met de politie. Maar je bent altijd een vechtertje geweest en we vertrouwen erop dat alles goed komt. Liefste Annickje, ik hou van je’, zo sprak moeder Martine.
Na het voorlezen van de brief lichtte korpschef Roland Pacolet van de politiezone Demerdal het verdere verloop van de zoekacties toe.
Telefoonverkeer
‘Momenteel zijn er nog zowat 150 mensen, 70 agenten en 80 vrijwilligers, aan het zoeken in Halen’, zei hij. ‘Die zoekactie zal nog enkele uren duren en zal woensdag worden voortgezet. We doorzoeken het grote gebied tussen het afrittencomplex van de E314 en het centrum van Halen. Daar is het laatste telefoonverkeer van de gsm van Annick tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag geregistreerd.’
Er is dinsdag ook in de omgeving van de Demer tussen Aarschot en Diest gezocht en een deel van de waterloop werd afgevaren. Beide zoekacties hebben tot op heden geen enkel concreet spoor opgeleverd.
‘We houden op dit moment dan ook met alle mogelijkheden rekening en sluiten geen enkele piste uit’, aldus Pacolet.
Veel tips
De korpschef gaf nog mee dat er op regelmatige basis tips binnenkomen in verband met de verdwijning van Annick. ‘Die worden allemaal gecontroleerd, maar ze leverden nog niets op’, besluit Pacolet.
Annick Van Uytsel verdween tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag na een nachtje stappen met enkele vriendinnen. Om 4 uur reed Annick met enkele vriendinnen met de fiets naar huis. Aan de spoorweg in Schaffen nam ze afscheid van haar vriendinnen en reed ze alleen verder. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Bekijk de oproep van de ouders op YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=HPUUUclX-5g

Don Viona

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: