DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

2 mei , 2007

GEZOCHT – Ook na 5de dag geen resultaat in zoekacties naar Annick

Filed under: Annick Van Uytsel,diest,Onrustwekkende verdwijning,schaffen — donviona @ 11:59 pm

– Na vijf dagen van intens onderzoek en zoekacties is er nog geen spoor naar de verdwenen Annick Van Uytsel.
Ook de tips die bij de speurders blijven binnenlopen en de verhoren van familie, vrienden en omgeving van het meisje, hebben nog niets concreet opgeleverd. Dat deelt het Leuvense parket mee. Morgen wordt weer gezocht in Halen en de verhoren gaan gewoon voort.
Vandaag hebben agenten van de lokale en federale politie samen met een aantal vrijwilligers gespeurd langs het afrittencomplex van de E314 in Halen omdat daar het gsm-toestel van Annick Van Uytsel het laatst werd gesignaleerd. Bij de zoekactie werden ook ruiters en een helikopter ingezet maar het leverde niets op. “We gaan morgen gewoon voort met het doorzoeken van dat gebied”, aldus Patrick Vits, woordvoerder van het Leuvense parket. “Er is immers nog altijd slechts een deel van het afgebakende gebied onderzocht.”
Vanmorgen werd besloten om familie, vrienden en ruime omgeving van het 18-jarige meisje opnieuw te ondervragen. De speurders willen op die manier een beter beeld krijgen van het meisje. Ook alle aanwezigen op de fuif van vrijdagavond, een van de laatste plaatsen waar Annick Van Uytsel werd gezien, zullen verhoord worden, aldus nog Patrick Vits. “Die ondervragingen zijn natuurlijk al begonnen onmiddellijk na de verdwijning. We zetten die nu voort en mogelijk zullen een aantal mensen opnieuw verhoord worden om hen nieuwe elementen voor te leggen. Tot nu toe hebben ook die verhoren evenwel geen concrete aanwijzingen opgeleverd. Hetzelfde geldt voor de vele tips die binnenkomen en die allemaal moeten nagekeken worden.”
Minister van Defensie André Flahaut heeft intussen laten weten dat hij morgen een veertigtal militairen van het trainingscentrum parachutisten uit Schaffen inzet om de zone in de regio van Diest mee uit te kammen. Minister Flahaut stuurt de militairen op vraag van de federale politie en wil indien nodig ook hulp met helikopters ter beschikking stellen.
(bron:belga)

Reactie: De onrust en twijfel word enorm voor de ouders en vrienden …. wanneer vinden de betrokken diensten een spoor ? Wat en waar is Annick ?? Deze vraagt stelt iedereen zich in de wijde omtrek van Diest en ver daar buiten, Belgie leeft mee met de ouders…
Anders dan in het verleden kan de politie nu niks verweten worden, zij doen hun uiterste best..meer kunnen zij in dit geval ook niet… zij hebben zelfs de hulp van het leger ingeroepen.

Don Viona
Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: