DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

5 mei , 2007

Verkiezingen – SP.a en een natte droom

Filed under: kernenergie,van de lanotte sp.a,Verkiezingen,vld — donviona @ 8:13 pm

“Schone kernenergie is als nuchtere dronkaard”
De SP.A verzet zich tegen het plan van coalitiepartner ‘Open VLD ‘om na 2030 eventueel kerncentrales van de vierde generatie te bouwen.
“Dat Open VLD de huidige kerncentrales wil sluiten is positief, maar dat het er eventueel andere wil bouwen is onbespreekbaar”, zegt voorzitter Johan Vande Lanotte.
“Die vierde generatie kerncentrales produceren minder kernafval, maar het is wel veel gevaarlijker. Bovendien is het nog niet zeker dat die kerncentrales er wel zullen zijn in 2030.” “Schone kerncentrales bestaan gewoon niet. Schone kernenergie, dat is zoiets als een nuchtere dronkaard.”

“De Open VLD gaat ervan uit dat we in de toekomst meer energie zullen verbruiken, maar dat is fout. Er moet een mentaliteitsverandering komen bij de mensen. We moeten meer op energie gaan besparen. Nu verspillen we veel energie nutteloos.”

Reactie: Ja van verspilling daar kennen ze wel wat van… kijk naar de verlichting in en rond het koninklijk paleis, kijk naar de verlichting van gebouwen in een stad waar iedereen slaapt, kijk naar de verlichting van voetbal en andere sport velden…en zo kunnen we nog wel even doorgaan.. Maar meneer Johan wil mij de luxe van een 40 watt lamp ontzeggen…en mij aansporen om maar 25 watt teplaatsen.. en wie gaat in de toekomst de rekening betalen… nog zo’n natte droom … de producent zegt SP.a….haha….

Don Viona
Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: