DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

10 mei , 2007

Café-bezoek fiscaal aftrekbaar maken.?

Filed under: Horeca Vlaanderen,rookverbod — donviona @ 5:59 pm

Horeca Vlaanderen pleit voor fiscaal aftrekbaar cafébezoek
Horeca Vlaanderen stelt voor om, na het restaurantbezoek, ook cafébezoek fiscaal aftrekbaar te maken. ‘De grens tussen cafés, bistro’s, tavernes en eethuizen is zó dun geworden, dat we voor de hele sector één lijn willen’, zegt secretaris-generaal Luc De Bauw.
‘We willen het cafégebeuren steunen door elke consumptie ook de cola’s en watertjes te laten meetellen bij de belastingaftrek. Ik hoef wellicht niemand te overtuigen van de dramatische toestand waarin de sector zich bevindt. Het aantal faillissementen per jaar blijft schrikbarend hoog. De volgende regering moet hier een prioriteit van maken.’
Horeca Vlaanderen doet het voorstel in een memorandum aan alle politieke partijen die na 10 juni mogelijk in de nieuwe federale regering zetelen. Een andere, traditionele eis daarin is de verlaging van de btw van 21 naar 6 procent.

Reactie:”Het aantal faillissementen per jaar blijft schrikbarend hoog “.. mooi zinnetje… maar stop toch met rond de pot draaien, doe iets aan het rook-verbod welke nu reeds van kracht is en binnenkort zal toegepast worden in alle horeca zaken , dus ook café’s..en het zal al stukken beter gaan…en de vraag die ik mij stel is .. wat houd jullie tegen om actie tevoeren ???
Want vinden jullie het logisch dat de staat ( dus ook u en ik) het zuipen en dronken worden gaat sponseren ??? (om jullie zaken terug op toeren tekrijgen…) en gewoon een sigaretje roken streng verboden is en blijft .

Nee, op mijn steun hoeft u niet terekenen…als u zo éénzijdig bezig blijft…ik ga wel in Nederland eten en Palmke’s drinken…en ondertussen genieten van mijn sigaretje…
Denk er eens over.. eer het telaat is.

Don Viona
Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: