DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

10 mei , 2007

F1 – Wat Gent niet Wil kan Valencia Wel.

Filed under: F1,GP Spanje,Valencia — donviona @ 8:36 pm

Valencia organiseert F1 GP op stadscircuit
Vanaf volgend jaar staat er in Valencia een Grote Prijs Formule 1 op het programma en dat voor minstens zes jaar. De GP wordt niet op het bestaande Ricardo Tormocircuit, maar wel in de straten van de Spaanse stad verreden. Het nieuws werd donderdag officieel naar buiten gebracht door Francisco Camps, de president van de regionale regering van Valencia, Rita Barbera, de burgemeester van Valencia, en de Brit Bernie Ecclestone, de grote geldverdiener van de Formule 1.

De Spaanse havenstad volgt zo het voorbeeld van Monaco, waar de F1-bolides al jaar en dag door de straten racen. Net als in de hoogdagen van de Duitser Michael Schumacher zullen zo in het land van wereldkampioen Fernando Alonso twee races per jaar plaatsvinden: naast de GP van Spanje in Barcelona lijkt de naam voor de race in Valencia ‘GP van Europa’ te worden.

Reactie: Waarom kan in het toch armere Spanje wat niet kan in het rijke Belgie… neem nu Gent , de stad die zo graag een wereld uitstaling wil hebben… is de ideale plek, en een circuit is snel uitgetekend , Watersportbaan, Drongendreef , Rooigemlaan, Overzet …enz… Ja plaats genoeg… maar de wil zal er nooit zijn… in deze o zo Auto onvriendelijke stad…met zijn kleinburgelijke mentaliteit… veel geld en woorden worden er vuil gemaakt aan fysieke sporten ( tour 2007) enzo…maar als er benzine in de buurt komt is het njet…
Arm Gent….is nog steeds een stad uit de middeleeuwen….op zulke momenten.

Don Viona
Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: