DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

25 mei , 2007

MOORD DIEST -Nieuwe zoekacties in Demer gestart in zaak Annick Van Uytsel

Filed under: Annick Van Uytsel,fietsen,getuige,jas,robotfoto,tas — donviona @ 8:31 pm

Duikers van het identificatieteam van de federale politie (DVI) en van de brandweer van Diest zijn in het kader van het onderzoek naar de moord op de 18-jarige Annick Van Uytsel gestart met een zoekactie in de Demer aan de Saspoort in Diest.

Dit punt situeert zich op het traject dat het meisje tijdens de ochtend van haar verdwijning op 28 april van Schaffen in de richting van Kaggevinne normaal gezien moest hebben gevolgd.
De voorbije dagen werden op initiatief van het Leuvens parket ook zoekacties uitgevoerd in het Albertkanaal in Lummen en in een gebied in Halen in de omgeving van de zendmast waar het laatste signaal van haar gsm werd opgevangen. Telkens werd hierbij gezocht naar de fiets, de gsm en de tas van het meisje.
Deze zoekacties leverden tot nu toe niets op. Het parket verspreidde gisteren een robotfoto van een zestiger die gezocht wordt als getuige. Ook naar een tweede getuige, een meisje, wordt gezocht.
GEZOCHT :Een jonge vrouw
De politie is ook op zoek naar een jonge vrouw die op 28 april, de nacht dat Annick Van Uytsel verdween, rond 4.30 uur op Schoonaarde alleen in de richting van Diest fietste. Ze reed aan de linkerkant van de weg. Het parket vraagt dat ze contact opneemt met de speurders. “We proberen te reconstrueren wat die nacht gebeurde”, zegt Vits.”Opmerkelijk is dat het meisje dat opgemerkt werd, aan de verkeerde kant van de rijweg reed. We vragen haar om zich te melden om te kunnen uitsluiten dat het om Annick ging.”
(Bron:belga)

Photos:

-De jas die Annick droeg toen ze verdween.

-De fiets waarop Annick reed.

-De handtas van Annick.

-De robot-foto van de gezochte man.

Reactie: Wie deze persoon gezien heeft of kent , wie deze zaken gezien heeft of weet waar ze zich zouden kunnen bevinden word dringend verzocht kontact optenemen met zijn locale politie of het gratis nummer 101 … (Politiehulp)

Don Viona

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: