DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

27 mei , 2007

GENT – Speurhond vindt na zes uur verdwenen kind terug in Gent

Een zesjarige jongen verdween vannacht op een Turks bruiloftsfeest in de Gentse kanaalzone, maar werd zes uur later levend en wel teruggevonden door een speurhond van de federale politie.
De jongen verdween rond 20 uur uit de feestzaal aan de Wiedauwkaai in Gent. De aanwezigen zochten eerst zelf in de omgeving naar het kind, maar zonder succes. Daarom werd de politie gewaarschuwd. De lokale politie werkte voor haar zoektocht samen met de cel Verdwijningen van de federale politie. Het kind werd uiteindelijk na middernacht teruggevonden door een speurhond van de federale politie in de omgeving van de Parallelweg, op enkele honderden meters van de feestzaal.
“We waren heel ongerust want de jongen was al zes uur weg in het slechte weer”, zegt Emre Yilmazo, die op het trouwfeest aanwezig was. “Het was een ongelofelijke opluchting om te zien dat de jongen op de arm van de politieman met de hond naar ons toe kwam. Iedereen applaudisseerde. Het kindje had enkel een bloesje aan en was helemaal uitgeput en onderkoeld. Onze jongen werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar hij stelt het goed.”
(bron:belga)

Reactie: Terug een geval van ” schuldig verzuim “, of heeft men hier een andere uitleg voor, wie laat een kind van 6 jaar nu buitenlopen…zonder ook maar de minste ouderlijke controle..???
Gelukkig heeft hij de weg naar de parralelweg genomen en is hij niet aan het kanaal gaan spelen, met waarschijnlijk ernstiger gevolgen… ik ben benieuw wat de reactie zal zijn van het parket !!

Don Viona

Advertenties

1 reactie »

  1. altijd het zelfde met die allochtonen , die kinderen kunnen amper lopen en ze spelen al op de openbare weg, en dan zijn ze verwonderd dat er iets misloopt.

    D.V (Lokeren)

    Reactie door D.Vereecken — 30 mei , 2007 @ 2:56 pm | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: