DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

30 mei , 2007

POLITIEK – Vlaams Belang toont zijn ware aard

Filed under: Vlaams Belang,zonder haat straat,Zonder jihad straat — donviona @ 11:21 pm

Turnhoutsebaan is “Zonder jihad straat”
Vlaams Belangkopstuk Filip Dewinter heeft vanochtend aan de Turnhoutsebaan in Borgerhout het bordje “zonder jihad straat” gehangen. Veel buurtbewoners waren niet enthousiast.
De bordjes zijn de reactie van Vlaams Belang op de succesvolle bordjes “zonder haat straat“, die ook in de Turnhoutsebaan hangen.
Dewinter wil met zijn “zonder jihad straat”-bordjes protesteren tegen wat hij “de islamisering van de grootsteden” noemt.In een bijhorende folder hekelt Dewinter de toenemende islamisering in Antwerpen. De volgende regering moet daar volgens Dewinter een oplossing voor vinden. Zijn partij Vlaams Belang heeft alvast tien voorstellen om de islamisering een halt toe te roepen.
De bewoners van de Turnhoutsebaan zijn niet allemaal enthousiast over het “zonder jihad straat”-bordje. Ze vinden dat de bordjes een provocatie zijn.”Wij zijn ondernemers en proberen de neuzen in dezelfde richting te zetten en we hebben daarbij geen provocatie nodig”, zegt Alain Herremans van de winkeliersvereniging ‘Voorstad’. “Het is jammer dat gebruik gemaakt wordt van goedkope propaganda om de boel te verhitten.”Even nadat Dewinter vertrokken was, haalde een tegenstander het bordje van de paal en stampte het kapot.

Reactie: Een domme provocatie is het zeker, maar dat kan gezegt worden van de andere zijde ook ‘ de zonder haat straat ‘ praat gewoon alles goed… en dit klopt ook niet.. er zijn wel degelijk problemen in straten waar veel allochtonen wonen, en daar moet iets tegen gedaan worden… de kop in het zand steken lost niks op.. integendeel… dit is het voedsel van het ” Vlaams Belang “..en dit kan toch niet de bedoeling zijn.

Don Viona
Advertenties

1 reactie »

  1. ja problemen zijn er zeker en vast, maar als je er iets over durft zeggen ben je racist

    Reactie door Anonymous — 31 mei , 2007 @ 1:36 pm | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: