DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

4 juni , 2007

BIZAR – N-VA betrapt Flor Koninckx op verkeersovertreding

Filed under: ex-rijkswachter,Flor Koninckx,N-VA,SP.a,verkeersovertreding — donviona @ 2:22 pm

– N-VA heeft ex-rijkswachter Flor Koninckx (SP.A) naar eigen zeggen betrapt op een verkeersovertreding.
Koninckx zou de verkeerswet overtreden hebben door reclame te maken op de snelweg en vanop een parkeerterrein langs de snelweg. Voor N-VA kan dat niet door de beugel. Koninckx zelf zegt dat hij niets verkeerd gedaan heeft.Volgens Jan Peumans, Vlaams parlementslid voor N-VA, reed Koninckx maandagochtend met een ‘reclamemobiel’ over de E19 en zwaaide hij even later vanop een parking langs de snelweg in Peutie de aanschuivende automobilisten toe. ‘Als ex-rijkswachter zou Flor Koninckx toch moeten weten dat dit een flagrante inbreuk is op de verkeerswet. Reclame maken op de autosnelweg is verboden, evenals het plaatsen van reclamepanelen op parkeerplaatsen langs de autosnelwegen’, aldus Peumans.
Volgens Peumans was de actie van Koninckx niet alleen een overtreding, maar ook gevaarlijk voor de andere weggebruikers.
In een reactie zegt Koninckx dat hij geen verkeersovertredingen heeft begaan. De SP.A’er geeft toe dat hij ‘enkele kilometers’ met zijn aanhangwagen met campagnemateriaal over de E19 heeft gereden.’Maar dat was om 6.15 uur ’s ochtends’, aldus Koninckx. ‘Bovendien stond ik op het parkeerterrein reglementair geparkeerd. Ik zie niet in welke overtreding ik daarbij begaan heb’, verdedigt Koninckx zich.

Reactie: Rijden op de snelweg met reclame is niet toegelaten en nergens is sprake van een tijdstip wanneer het wel mag… er staat toch ook nergens dat je s’morgens sneller dan 120 mag !!! dus dit is een stom excuse…
Maar ja, ex-rijkswachter en verkozen SP.a lid…wie doet hem iets hé… u en ik zouden minder geluk hebben… hopelijks gaat hij het nooit voor het zeggen hebben…
PS.N-VA is ook niet mijn favoriete partij..tenandere.

Don Viona

Advertenties

1 reactie »

  1. EX-rijkswachters aan de top.wat een lachertje van de SP.

    Reactie door Anonymous — 5 juni , 2007 @ 5:29 pm | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: