DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

11 juni , 2007

POLITIEK – HOOFDDOEK WORD SP.a FATAAL

GENT – 10/06/2007 – De hedze over het hoofdoek debat kost SP.a veel stemmen.
Vele leden en rode gewoonte-stemmers zijn het ronduit niet eens met de opstelling welke SP.a inneemt in steeds wederkerende allochtone hete hangijzers. Zoals in Gent waar burgemeester Termont het debat weigerde tevoeren voor de verkiezingen.En het “VB” aanviel om dat zij dit punt op de agenda hadden geplaatst.
X aantal rokers zullen ook wel hun mening hebben herzien..( dankt aan meneer R.Demotte)en dan spreken we nog niet over de autobestuurders welke ronduit het slachtoffer zijn van de rode betutteling..

Een verdere analyze dringt zich op bij SP.a en zij zijn heel dringend aan een her-bronning toe…want aan deze nederlaag zal de strakke T-shirt van Freya niets veranderen.
Wat voorspelt werd en tehoren was in ‘rode’ middens waar spijtig genoeg de SP.a geen voeling ‘ wil ‘ mee hebben is uitgekomen…
-Racisme mag niet , maar dat betekend nog steeds niet dat alles moet goedgepraat worden wat uit allochtone middens komt.
-Roken is ongezond , tot daar , maar daarom wil je nog steeds niet aanzien worden als een crimineel en behandeld worden als een smerige paria..
-En wat het verkeerbeleid betreft, betutteling en geld binnenbrengen is het thema, en dat heeft weinig of niks tezien met echte verkeersveiligheid.

Don Viona
Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: