DON VIONA – FIGHT FOR FREEDOM

14 juni , 2007

GENT – Gentse Horeca aan de schandpaal.

Filed under: Gent,Klein Turkije,Matroesjka's,Picardie,restaurant,Totti's — donviona @ 3:12 pm

Restaurantuitbater verliest mogelijk 31.000 euro inkomsten
GENT – Rudy H., de 48-jarige uitbater van restaurant Picardie aan het Gouden Leeuwplein en de voormalige uitbater van café Totti’s in Klein Turkije, zou door enkele inbreuken wel eens 31.000 kunnen verliezen.
In danscafé Totti’s werd tot zes maal toe geluidsoverlast vastgesteld. In een wanhoopspoging gooide H. het op die locatie over een andere boeg en opende er Matroesjka’s, een striptease-bar met paaldanseressen. Dat bleek niet te renderen en toen de man ook bij die uitbating werd betrapt op geluidsoverlast, stopte hij er maar mee.
Een ander zorgenkind van de voormalige vishandelaar was restaurant Picardie. Daar werden in de zomer van 2004 enkele hygiëne inbreuken vastgesteld. Volgens Rudy H. zelf is dat enkel te wijten aan het historische belang van het gebouw, waardoor hij moeilijk aanpassingen mag aanbrengen. Ondertussen laat hij het onderhoud van het gebouw over aan een externe firma.
De procureur vroeg voor die verschillende inbreuken de toepassing van de strafwet en wou ook in totaal 31.000 euro inkomsten verbeurd verklaard zien. Vonnis volgt op latere datum….

Reactie: Na het Anti-auto beleid gaan we nu over naar een Anti-Horeca beleid..Na de zware dobber door het omstreden rookverbod gaat men geluidsoverlast gaan (mis) bruiken…
Goed, teveel lawaai is relatief..u hebt er misschien last van en ik niet.. maar als dit zich voordoet in “Klein Turkije” ( een uitgangsbuurt) moet men toch een beetje tolerant blijven .
Het kan toch niet dat men een zaak moet sluiten omdat je toevallig in een slecht daglicht staat bij de controleurs…want deze indruk krijg je wel als je de lijst overloopt.

Don Viona

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: